Szállás árak Lifestyle Hotel Mátra****superior

Lifestyle Hotel Mátra****superior

Címlap » Mátraháza » Mátraházai szállások » Lifestyle Hotel Mátra****superior » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-5%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat
helyszín
  • Hegyvidéken (A Mátra hegységben, 710 méteres magasságban, Mátraházán található LIFESTYLE HOTEL****superior MÁTRA Budapesttől mindössze 1 órányi autóúttal érhető el.)
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Napi szobaszervíz, Nem őrzött parkoló, Konferencia terem, Mozgássérültek részére fenntartott szobák, Mosoda, Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Svédasztalos reggeli, Kert, Gyermekjátszótér, Gyermekfelügyelet, Központi széf, Busz parkoló, 24 órás portai szolgálat, Étterem, Drink-bár, Vegetáriánus konyha, Diétás konyha, Tárgyaló terem, Mosatási lehetőség
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, Légkondicionálás, TV, Telefon, Internet csatlakozás, Minibár, Hajszárító, Nemdohányzó szoba, Szobaszéf
  • Szépség szolgáltatások
    Szolárium, Kozmetika, Szauna, Masszázs, Hidromasszázs, pezsgőfürdő
  • Sport szolgáltatások
    Edzőterem, Asztalitenisz, Bowling

Lifestyle Hotel Mátra****superior

Engedje meg, hogy elkalauzoljuk az ország egyik legismertebb pontjára, amely mégis számtalan felfedezésre váró kalandot, lehetőséget kínál mindenki számára. A Mátrába invitáljuk, amiről mindenki megtanulta az iskolában, hogy itt található az ország legmagasabb pontja, az 1014 méter magas Kékes, de azt már valószínűleg kevesebben tudják, hogy számtalan aktív, egyedi programlehetőséggel csábít négy évszakon át minden idelátogatót!

Miért LIFESTYLE és miért LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior ?

A kikapcsolódás és néhány kellemesen eltöltött nap mellett szeretnénk egy kicsit többet is nyújtani Vendégeinknek, ezért hordozza magában már a szálloda neve is a „lifestyle”, azaz életmód, életstílus kifejezést. Az élet sokkal teljesebb, ha a fizikai, érzelmi, közösségi, spirituális és mentális területek mind összhangban, egyensúlyban vannak egymással.

Hogyan segíthet ebben egy szálloda?

A nyugodt, csodálatos erdei és hegyi környezet, a természetet idéző szállodai belső kialakítások adottak a spirituális, mentális feltöltődéshez. Amit mi ehhez hozzá tudunk tenni, az a személyes törődés Vendégeinkkel, a különböző aktivitási igényekhez szabott programajánlatok, egy új szemléletű spa és számtalan variáció a gasztronómia területén is.

SZOBÁK

Nemdohányzó szállodánk összesen 114, berendezésében és hangulatában is a természet közelsége ihlette szobával és lakosztállyal várja kedves Vendégeit. A szobák közül 24 szobapár összenyitható, 47 db erkéllyel / terasszal rendelkezik, 4 db mozgáskorlátozottak részére kialakított. Minden szoba alapfelszereltsége a klíma berendezés, zuhanyzóval vagy káddal felszerelt fürdőszoba, az LCD LED TV műholdas csatornákkal és média lejátszási lehetőséggel USB csatlakozáson keresztül, telefon, minibár, laptop méretű szobai széf, bőröndtartó, hajszárító és az ingyenes internetkapcsolat (WIFI).

AKTIVITÁS MINDENKINEK

Fedezze fel nálunk a szubalpin klíma jótékony hatását, a kristálytiszta levegőt, barangolja be a Mátrát gyalog, nordic walking botokkal, a csak itt megtalálható erdei terep segway túrák valamelyikén, vagy térjen vissza évszakról - évszakra, s próbálja ki mindegyik lehetőséget. Az igazi kalandokat kedvelőket várja az ország legmagasabban fekvő kalandparkja, a mátrafüredi lőtér agyaggalamb lövészettel, de lehet a környéken siklóernyőzni és sziklát mászni is.

A kevésbé aktívaknak sem kell lemondani a Mátra szépségeiről, hiszen csak itt lehetséges komolyabb fizikai felkészültség és kerékpáros múlt nélkül is a hegyi élménykerékpározás! A bringázás élménye megmarad, mivel tekerni itt is kell, de az intelligens kis motor, érzi, mikor kell besegíteni egy kicsit a pilótának, így egyetlen emelkedő sem lehet akadály!

S persze télen itt van a leghamarabb hó, így a síelés sem maradhat ki, legyen szó profi síelésről, éjszakai sí kalandról, vagy a legkisebbek számára is igazi élményt jelentő hócsúszdáról, itt senki sem marad ki a havas kalandokból!

AMETHYST SPA

Egy új, holisztikus szemléletű spa, ahol a kezeléseink a bőr és a lélek állapotát egyaránt finoman támogatják, s ahol a masszázsok nem kizárólag a kényeztető élményről szólnak, de bizonyítottan egészségmegőrző, antidepresszáns hatásuk van. Minden arckezelésünk során speciális masszázsfogásokkal kényeztetjük Vendégeinket: a pakolások hatóideje alatt melegített masszázsolajjal finoman átdörzsöljük a kezeket, karokat és bizonyos esetben a talpakat is.

ARAGONIT ÉTTEREM

Mindez nem lenne teljes a gasztronómia területén kínált választási lehetőség nélkül, hogy ebben is mindenki megtalálja az életszakaszának, életritmusának megfelelőt:

hagyományos magyar ízek és a környékre jellemző palóc ételek egészségesebb, könnyedebb köntösben
lehetőség szerint a helyi termelőkre támaszkodva saját készítésű mártások, italok, nyugat-európai és mediterrán ízek
külön lifestyle menüajánlatok vegetáriánus, paleo és fitnesz ételekkel
az ételek összetevőinek, kalóriaértékeinek feltűntetése, piktogramos segítség azok számára, akik valamilyen szétválasztó diétát alkalmaznak
gasztronómia és bor találkozása: ételeinkhez hangolt széles borválaszték, melyből számos bor pohárral is rendelhető, hogy egy vacsora alatt akár többfajtát is megízlelhessenek

A hangsúly minden területen és esetben a választás lehetőségén van, hogy Vendégeink megtalálják az életvitelüknek és életszakaszuknak legmegfelelőbbet, legyen szó mozgásról, pihenésről, étkezésről vagy mentális feltöltődésről.

Látogasson el hozzánk, fedezze fel saját magát és a Mátra kincseit nálunk!

fizetési lehetőségek
kedvezmények
Gyerekek    (kizárólag két szülővel közös szobában történő elhelyezés esetén)

4 év alatt Grátisz
4 - 6 éves kor között: 75% kedvezmény a pótágy árból és a panziós étkezés árából
6 - 14 éves kor között: 50% kedvezmény a pótágy árból és a panziós étkezés árából

Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Wellness, Sport, aktív pihenés, Gyermekbarát, Hegyvidék, Kutyabarát
  • TELEPÜLÉS
    Mátraháza
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Hotel ****
  • CÍM
    3233 Mátraháza, GPS 47.852695, 19.972501
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
Kapcsolódó Tartalom
További találatok: |
További találatok: | | | | |
További találatok: 5 | | | | |
Település ismertető
  • Mátraháza

    Mátraháza a Mátra hegygerincén fekszik 650-700 méter tengerszint feletti magasságban 10 km-re Gyöngyös központj...