Látogasson el a Lifestyle Hotel**** Mátra szállodába, és fedezze fel a Mátra kincseit! (X)

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Látogasson el a Lifestyle Hotel**** Mátra szállodába, és fedezze fel a Mátra kincseit! (X)

Feltöltve: 2011-11-23

Novemberben újabb színvonalas, négycsillagos szállodával gazdagodott a festői szépségű Mátra, hiszen megnyitotta kapuit a LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA.

Különleges, berendezésében és hangulatában is a környező természetet idéző stílusával lehetővé teszi, hogy valóban a természettől csak egy karnyújtásra pihenjen és élvezze a szubalpin mikroklíma minden évszakban jótékony hatását.

Az ország legújabb vidéki életmód szállodája összesen 114 szobával várja a pihenésre, aktív kikapcsolódásra vágyókat.
A szobák mindegyikéből csodás kilátás nyílik a környező tájra, de a legfelejthetetlenebb élményt a szálloda 3. emeletén található Lifestyle lakosztályok nyújtják, melyek tágas erkélyeiről gyönyörű panoráma tárul minden évszakban a vendégek elé. Ez a panoráma nemcsak az erkélyről, de a panoráma ablakoknak köszönhetően akár a minden igényt kielégítő hatalmas fürdőszoba jakuzzijából vagy a hálószoba king size méretű, baldachinos franciaágyából is élvezhető.

Egy aktívan eltöltött nap után pihentető élménnyel várja vendégeit az 1200 m2-es, kétszintes AMETHYST SPA, melynek egyik különlegessége, hogy az itt végzett, holisztikus szemléletmódú kezelések a bőr és lélek állapotát egyaránt javítják. A kezelések jótékony hatását tovább növeli, hogy kizárólag minősített magyar biokozmetikumokat alkalmaznak a szakképzett terapeuták, hiszen elsődleges célkitűzés volt, hogy teljesen új és egyedi kezeléseket kínáljanak a vendégeknek.

A kezelések mellett a wellness részleg két élménymedencével, sodrófolyosóval és szintén az erdő közelségét idéző szauna világgal – benne finn-, bio és infra szaunával, élményzuhany rendszerrel, aromakamrával és jégkúttal várja az ellazulásra, felfrissülésre vágyókat.
Külön kisebb szauna világot használhatnak a tradicionális, meztelen szaunázás hívei egy kisebb finn szaunával, két élményzuhannyal és egy pihenőszobával.

A kulináris élvezetekről a szálloda szintén panorámás ARAGONIT étterme gondoskodik, ahol hozzáértő irányítás mellett készülnek a helyi alapanyagokra és palóc ízekre épülő, az egészséges táplálkozás jegyében készített ínyencségek.
A korszerű konyhatechnológia lehetővé teszi, hogy az ételek frissen, tartósítószer és adalékanyag-mentesen készüljenek, a saját cukrász által készített desszertek pedig visszaidézik a régóta ismert házias ízeket.

A szálloda környékén számtalan kirándulási és aktív kikapcsolódási lehetőség érhető el, köztük olyan, az országban csak itt megtalálható különlegességek, mint az erdei terep segway túrák vagy a monster roller pálya. A közelben található mátraszentistváni családi síparkban a korszerű hóágyúknak köszönhetően akár március végéig élvezhetőek a havas kalandok.

Látogasson el a LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA szállodába és fedezze fel a Mátra kincseit!